Известие

Collapse
No announcement yet.

3 в 1

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Честито!!! Снимките са впечатляващи
    145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Системата беше да се отварят, не само да се отключват. Ще сложа някъде клипче да ти покажа как вратата сама се отваря от силата на шалтера. Проблем е единственно при наклона по голям, но това не е москвич да обикалям нивите, а за замръзналите врати - поне до сега не ми се случвало. Но всеки плюс си има и минус, това не го отричам ...
      Alfa Romeo 145 1,6 boxer 1995

Comment

Великолепно е това, което си направил. Напълно подкрепям идеите ти и харесвам всяко изменение на стандартните решения на италианците. Но се замислям и все повече се задълбочвам над проблемите ти.
        Интересно ми е да узная какво ще се получи, след като изключиш алармата с дистанционното. При мен се отключват само бравите, а при теб си представям, че се отварят и двете врати. Ами ако си сам? Трябва ли да затвориш пасажерската врата преди тръгване?
        Alfa 146 Junior 1.4 TS 16V '97

Comment

мене отзад не ми харесва -иначе колата е яка.червен цвят -ферари.
          ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Значи алармата е така направена, че ако само натиснеш копчето за дезактивиране на алармата се отваря лявата врата, а след като го натиснеш пак и го задържиш се отваря и дясната.
            Да обясня по конкретно - при мен дефакто заключващия механизъм на вратата не се ползва по простата причина , че тая врата няма нужда да се заключва след като няма как да е отвориш. А след като дезактивираш алармата , тя отваря вратата все едно ти ако си вътре дърпаш палчето за отваряне. Незнам дали ме разбрахте, но съм слаб в обясненията. Мисля да ви го демонстрирам на Италфеста -дай боже до тогава да се съвзема финансово.
            Alfa Romeo 145 1,6 boxer 1995

Comment

Първоначално публикувано от KuPo
              Значи алармата е така направена, че ако само натиснеш копчето за дезактивиране на алармата се отваря лявата врата, а след като го натиснеш пак и го задържиш се отваря и дясната.
              Да обясня по конкретно - при мен дефакто заключващия механизъм на вратата не се ползва по простата причина , че тая врата няма нужда да се заключва след като няма как да е отвориш. А след като дезактивираш алармата , тя отваря вратата все едно ти ако си вътре дърпаш палчето за отваряне. Незнам дали ме разбрахте, но съм слаб в обясненията. Мисля да ви го демонстрирам на Италфеста -дай боже до тогава да се съвзема финансово.

Аз имах подобна система на Голфа ма кат замръзнеше централното зимата и беше голям смех ма аз си бях оставил вратичка-единия стоп се сваляше ,много лесно и си влизах през багжника Иначе си е кеф да немаш дръжки ма докат свикнеш също е та....ак
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                ..... имах подобна система на Голфа ...
                Винаги съм знаел, че има нещо неясно около теб, а то кво било - тъмно голфаджийско минало
                Mitsubishi Outlander
                Mitsubishi Space Star
                Daihatsu Terios

Comment

И настящо Поло

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Пропаднал е отвсякъде и няма шанс да стане човек нали
                    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

вие па ... за кво са му дръжки на човека. в такава кола .. с такъв салон за какво му е изобщо да излиза ...
                      страшна е станала .. евала колега
                      ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
                        Първоначално публикувано от Mury
                        ..... имах подобна система на Голфа ...
                        Винаги съм знаел, че има нещо неясно около теб, а то кво било - тъмно голфаджийско минало
                        Важното е баце е че преди да си купя злощастния Голф пак си бех Алфист-имах 33 1.7 16в Голфа го карах около 7 месеца но от тях 4-5 беше в бокса /и полсе ми твурдете колко здрава кола била Голфа /и направо го оставих в една автокъща и си взех оттам старата Алфа с малко доплащане
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                        X